Lexa

lexa

Bij Lexa gaan we verder dan alleen maar matchen. Schrijf je bij ons in, maak je perfecte online datingprofiel aan, en dan zorgen wij ervoor dat dit profiel zichtbaar is voor alle singles op de lokale varianten van onze service die gebruikmaken van hetzelfde platform en onder verschillende merknamen opereren. Dit betekent dat meer mensen jouw profiel kunnen zien en je dus meer kansen hebt om leuke singles te ontmoeten!

Wij willen dat Lexa een leuke, veilige online datingsite is waar je serieuze, oprechte singles kunt ontmoeten die op zoek zijn naar een vaste en duurzame relatie. De veiligheid van onze members is het allerbelangrijkste en we doen er dan ook alles aan om onze service zo veilig mogelijk te houden. Elk profiel op onze site wordt herzien door moderators** en het beschermen jouw persoonlijkegegevens is onze prioriteit.

Mocht je ooit twijfels hebben over een profiel of een verdacht bericht ontvangen, dan kun je er altijd voor kiezen een member te blokkeren of te rapporteren bij een van onze moderators. Het team staat klaar om je te helpen.

Lexa spant zich in tegen cyberpesten om jou een zo veilige mogelijke ervaring te bezorgen.
Als je opdringerige berichten ontvangt of berichten waarbij je je ongemakkelijk voelt, kun je:

  • – Een profiel melden om het moderatie- en veiligheidsteam te waarschuwen.
  • – Een profiel blokkeren zodat je niet meer benaderd wordt.

De virtuele coach Lara helpt mee om vormen van cyberpesten te voorkomen en te detecteren en grijpt in als er te veel berichten naar dezelfde persoon worden gestuurd zonder dat daarop gereageerd wordt. Lara helpt je een eind te maken aan een dergelijke situatie.

Klik hier om naar Lexa te gaan

Geef een reactie